Haapaniementie 17, Kuopio
040 7227689

Kyselimme bussia odottavilta kuopiolaisilta, mitä mieltä he ovat bussien Digitv -näytöistä.

kuva_1

Ella Rotgersin mielestä on hyvä asia, että Digitv on bussissa koko ajan esillä silmien edessä ja sitä tuleekin seurattua tarkasti. Hän on löytänyt mainoksista hyviä tarjouksia, joka on hyvä asia, koska hän kertoo lukevansa hyvin vähän lehtiä. Esimerkkinä hän mainitsi Carlsonin kodintarvike -mainokset, jotka olivat mieluisia. Hänestä info-asiatkin ovat mielenkiintoisia kuten esim. säätiedoitus. Hän myös kertoi, ettei bussissa ole juuri muutakaan tekemistä, kun seurata Digitv:tä, koska hän ei tykkää matkustaa puhelin kädessä.

Ella Rotgers
henri2

Henri Pakarinen seuraa aktiivisesti Digitv:tä busseissa. Hänen mielestään se on fiksu tapa mainostaa ja Digitv piristää matkustamista. Hän sanoo, että mainokset huomataan hyvin ja ne tavoittavat matkustajan.

Henri Pakarinen
nian

Nina Nevalainen katselee mielellään Digitv:tä matkustaessaan bussilla ja on mennyt mainosten perusteella tutustumaan tuotteisiin tarkemmin yritysten verkkosivuille. Esimerkkinä hän mainitsi Petosen hammaslääkäriasema Vilhelmin ja Tino’s Tattoon.

Nina Nevalainen
iida

Iida Kaskenahon mielestä Digitv bussissa piristää kivasti matkustamista ja sitä tulee seurattua. Häntä kiinnostavat mainosten lisäksi erilaiset tapahtumat, joita hän seuraa tarkasti.

Iida Kaskenaho
simo

Nuoren perheenisän Simo Pellisen mielestä Digitv -mainokset piristävät matkustamista ja niistä saa hyödyllistä tietoa eri liikkeiden tarjouksista. Hänelle ovat erikoisesti jääneet mieleen torin erilaiset tapahtumat ja uutiset.

Simo Pellinen
nainen

Töistä lomalla oleva perheenäiti sanoo, että Digitv bussissa on hyvää ajanvietettä ja mainokset auttavat ostopäätösten tekemisessä. Hän huomaa tarjoukset esim. Carlsonin Hullu Päivät.
Mainokset on helppo lukea bussin näytöltä – ei tarvise selailla lehtiä.
Hän sanoo lukevansa myös aina tuoreet uutiset Digitv:stä.

Mielipidekyselyn tulokset

Onko sisällöt esitetty
näytöllä selkeästi?
Kyllä 92.8% Ei 7,2 %

Onko tiedottamisen ja
yritysviestinnän suhde sopiva?
Kyllä 93% Ei 7 %

Mielestäni informaationäytöt:
Piristävät matkustamista: 88%
Eivät haittaa: 12%
Haittaa: 0%

Ikäryhmät:
15 -24 vuotiaat 47 %
25 -49 vuotiaat 42 %
50+ vuotiaat 11 %

Sukupuoli:
Naiset 60 %
Miehet 40 %