Virtuaalisisustus

Virtuaalisisustus

Virtuaalinen sisustus on nykyaikainen tapa stailata asunto nopeasti myyntikuntoon. Kodin stailaus voi nopeuttaa myyntiä ja stailaukseen on hyvä käyttää ammattilaista. Ammattilainen osaa korostaa kotisi hyviä puolia sekä tietää, miten siitä tehdään kodikas myös ostajalle. Virtuaalinen sisustus voidaan tehdä tyhjään tai jo kalustettuun kuvaan. Valittavissasi on useita sisustustyylejä eri värimaailmoissa.

 

Tunnukset saat: myynti@mediapointti.com tai soittamalla 040 7227689

SKANDINAAVINEN SISUSTUSTYYLI:
Yksinkertaiset muotoillut kalusteet ja valaisimet. Harmoninen väripaletti sekä luonnonmateriaalit. Ilmava sisustus, yksityiskohdat nousevat esiin. Skandinaavisen ei tarvitse olla pelkästään musta-valko-harmaata. Kotiin voidaan tuoda mitä tahansa värejä, kunhan pysytään samassa väripaletissa. Kokonaisuus pysyy harmonisena ja skandinaavisena.

MODERNI SISUSTUS:
Pelkistetty ja selkälinjainen. Tilat ovat selkeitä ja valoisia, valkoisen värin käyttö on hyvin tyypillistä. Modernissa sisustuksessa käytetään paljon valkoisen lisäksi vaaleaa puuta, lasia sekä metallia. Moderniin sisustustyyliin yhdistyy minimalistisia piirteitä, esimerkiksi piensisustustavaroiden määrä on hyvin vähäistä.

KLASSINEN SISUSTUS
Vaaleat sävyt, valoisuus ja keveys sekä runsas lasin käyttö. Ajattomuus on yksi tyylin tärkeimmistä avainsanoista. Musta-valkoista värimaailmaakin voidaan käyttää, kunhan se ei ole liian graafista. Värimaailmassa voidaan käyttää esimerkiksi poltettua oranssia sekä vihreää, vaaleita sinisen sävyjä sekä siniharmaata. Kalusteet ovat suoralinjaisia ja usein kokopuisia. Sisustuksessa käytetään aitoja materiaaleja, esimerkiksi lattiat ovat usein aitoa parkettia.

LOFT SISUSTUS
Isoa tilaa ei kannata sisustaa sijoittamalla kalusteita pitkin seiniä. On hyvä asia, jos kalusteryhmien ympärille jää tilaa. Valitse suuria elementtejä – kuten mattoja, joiden päälle mahtuu kokonainen kalusteryhmä. Materiaaleja käytetään aina kiiltävästä mattaan, sileästä struktuuripintaiseen.

BOHO SISUSTUS:
Boho sisustus saa vaikutteita usein Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä. Lämmin ruskea on usein vallitseva väri, joka sopii hyvin värikkäiden tekstiilien kanssa. Tyylissä käytetään paljon värejä, mutta jos tyyli on hillitympi, voidaan myös värien sijaan käyttää enemmän kuoseja ja kuviointeja. Tavaramerkkejä rottinkikalusteet, viherkasvien paljous, itämaiset jakkarat, rahit, makrameet sekä itämaiset matot.